Höstlovskurs i Åbo

02.09.2023 kl. 11:37
Fantasifull djupdykning i Karin Erlandssons fantasyserie ”Legenden om ögonstenen”

Kom med på ordkonstskolans höstlovskurs 16-20.10.2023 i Åbo! Under fem dagar gör vi en inspirerande och fantasifull djupdykning i Karin Erlandssons fantasyserie ”Legenden om ögonstenen”. Vi tar avstamp i böckerna och skapar egna berättelser och texter inspirerade av karaktärerna, tematiken och impulserna. 

Vi funderar på kampen mellan ont och gott, på de olika miljöer och livsvillkor böckerna innehåller, på lycka, rikedom och önskningar. Vi bygger upp egna fantasyvärldar och skapar karaktärer. Du måste inte ha läst ”Legenden om ögonstenen” för att delta i kursen, men du får ut mera av kursen om du läst åtminstone ”Pärlfiskaren”. 

Lärostoffet på kursen följer ordkonstskolans läroplan och de som går kursen får 20 studietimmar (temastudier). 

NÄR: 16-20.10.2023, kl. 10.00-15.00 

VAR: Luckan i Åbo, Auragatan 1 H, 20100 Åbo

LÄRARE: Linnéa Holmberg

FÖR VEM: Kursen erbjuds som en fördjupning till ordkonstskolans elever i åk 3-6. Även elever som inte går i ordkonstskolan är varmt välkomna att anmäla sig. Det finns ett begränsat antal platser (12) på kursen. Minst 7 anmälda behövs för att kursen arrangeras.   

PRIS: 100 €/deltagare. Syskonrabatt 20% om flera från samma familj deltar. I priset ingår program, material, lunch och försäkring.

ANMÄLAN: Anmäl dig på www.ordkonst.fi
Höstlovskursen finns i samma meny som våra undervisningsgrupper.

Hör av dig om du har problem, vi hjälper gärna!

Har du frågor om höstlovskursen? Mejla oss på ordkonst@sydkusten.fi så svarar vi!