Harry Potter-kväll i februari

14.01.2022 kl. 08:43
Ordkonstskolan ordnar en Harry Potter-inspirerad kväll på distans torsdagen den 3 februari kl.18-19. Programmet riktar sig till familjer med barn i lågstadieålder och det är gratis att delta.

Ordkonstlärarna Linnéa Holmberg, Paola Fraboni och Katja von Wendt tar med deltagarna på en förtrollad resa i Harry Potters magiska värld. I år fokuserar vi speciellt på händelserna i den andra boken i serien, Harry Potter och hemligheternas kammare av J.K. Rowling. Man behöver inte ha läst boken för att delta, men spoilervarning! Vi träffar läsårets lärare i försvar mot svartkonster, nya magiska vidunder och besöker hemliga rum på Hogwarts.

Det magiska ordkonstäventyret går av stapeln torsdagen den 3 februari kl.18-19 på länken: http://tiny.cc/harrypotterevening

Passcode: Harry
Meeting ID: 880 6698 9296

Temakurs för ordkonstelever

Sydkustens ordkonstskolas egna elever i åk 3-6 kan anmäla sig till en temakurs på 5 sp om Harry Potter och hemligheternas kammare. Kursen består av den virtuella träffen på zoom samt distansuppgifter som eleverna självständigt gör hemma under handledning av Katja.
Kursanmälan: https://link.webropol.com/s/HarryPotter2022

Den magiska distansuppkopplingen säkerställs av Risto Korhonen från Ilona IT.