Ordkonstskolan rekryterar ordkonstlärare med producentuppgifter

01.09.2021 kl. 16:34
Vi söker en person som jobbar deltid med inriktning på de yngre barnen

Sydkustens ordkonstskola anställer en ordkonstlärare med producentuppgifter på 50 % för två år med betoning på barn i åldern 0-9 år. Arbetet inleds i oktober på kontoret i Helsingfors. Du kommer att arbeta varierat med planering och förverkligande av ordkonstuppdrag och undervisning för barn inom småbarnspedagogiken och de yngre årskurserna i skolan. Även producentuppgifter, produktion av material och evenemangs- och projektkoordinering ingår i arbetsbilden. Goda kontakter till kulturfältet, småbarnspedagogiken och utbildningen i Nyland är en fördel. Vi önskar att du har ett brinnande intresse för ordkonst och litteratur samt utbildning och erfarenhet av pedagogiskt arbete inom småbarnspedagogik, skola och/eller konstundervisning.

Är du intresserad av jobbet, skicka då in din ansökan till rektor Monica Martens-Seppelin monica.martens-seppelin@sydkusten.fi senast 15.9.2021. För mera information, maila Monica eller ring henne på nummer 050-3308234. 

Sydkustens ordkonstskola erbjuder ordkonstundervisning för barn och unga i Södra Finland. Vi erbjuder ordkonst som grundläggande konstundervisning i flera kommuner. Vi skapar också olika undervisningsprojekt i skolor och daghem, utarbetar pedagogiska material och är med och utvecklar ordkonsten som konstform både nationellt och lokalt. Våra lärare är sakkunniga och erfarna inom läsning, litteratur och skrivande.

Monica Martens-Seppelin