Ordkonstskolan söker nya lärare

17.08.2020 kl. 11:13
Vår verksamhet utökas och intresset för ordkonst växer!

Sydkustens ordkonstskola söker därför efter en eller flera lokala ordkonstlärare i huvudstadsregionen, främst Helsingfors. Arbetet går ut på att undervisa eller vikariera i ordkonst i en eller flera eftermiddagsklubbar en gång i veckan under läsåret 2020-2021. Schemat fastställs utgående dina och skolans tidtabeller och infaller mellan kl. 13-17 på vardagar. Barnen som du undervisar går i åk 1-6.

Vi erbjuder stöd i arbetet i form av handledning och ett lärarteam. Erfarenhet av pedagogiskt arbete och konstundervisning är en fördel.

Är du intresserad av jobbet, ta kontakt med rektor Monica Martens-Seppelin, 050-330 8234, monica.martens-seppelin(at)sydkusten.fi

Sydkustens ordkonstskola erbjuder ordkonstundervisning för barn och unga i södra Finland. Vi erbjuder ordkonst som grundläggande konstundervisning i flera kommuner. Vi skapar också olika undervisningsprojekt i skolor och daghem, utarbetar pedagogiska material och är med och utvecklar ordkonsten som konstform både nationellt och lokalt. Våra lärare är sakkunniga och erfarna inom läsning, litteratur och skrivande.

Lena Långbacka