Vi rekryterar ordkonstlärare

28.05.2020 kl. 08:10
Sydkustens ordkonstskola söker nya lärare till östra Nyland

Sydkustens ordkonstskola söker efter en eller flera lokala ordkonstlärare i Östra Nyland. Arbetet går ut på att undervisa i ordkonst i två eftermiddagsklubbar en gång i veckan under läsåret 2020-2021 i Borgå. Schemat fastställs utgående dina och skolans tidtabeller och infaller mellan kl.13-17 på vardagar. Barnen som du undervisar går i åk 1-6.

Vi erbjuder stöd i arbetet i form av handledning och ett lärarteam. Erfarenhet av pedagogiskt arbete och konstundervisning är en fördel.

Är du intresserad av jobbet, ta kontakt med rektor Monica Martens-Seppelin, 050-3308234, monica.martens-seppelin@sydkusten.fi

Sydkustens ordkonstskola erbjuder ordkonstundervisning för barn och unga i Södra Finland. Vi erbjuder ordkonst som grundläggande konstundervisning i flera kommuner. Vi skapar också olika undervisningsprojekt i skolor och daghem, utarbetar pedagogiska material och är med och utvecklar ordkonsten som konstform både nationellt och lokalt. Våra lärare är sakkunniga och erfarna inom läsning, litteratur och skrivande.

Iréne Poutanen